Previous slide
Next slide

Dagbesteding

Meubels op maat door zorg op maat

Wij willen graag helpen een nuttige en leuke invulling aan je dag te geven. Of iemand nu een psychiatrische aandoening, een verslaving, een licht verstandelijke beperking, autisme heeft of problemen ervaart met functioneren in het reguliere arbeidsproces. Er is voor iedereen wel een leuke dag invulling te bedenken.

Door persoonlijk contact en een uitdagend aanbod maken wij graag het verschil.

Afhankelijk van wat je kan en wil, gaan we samen met jou opzoek naar wat er bij je past.
Denk bijvoorbeeld aan het maken van een nieuw meubel met passende begeleiding of aan alleen bezig zijn om oude meubels weer een nieuw leven in te blazen.

Previous slide
Next slide

Lego afdeling

Naast de meubelwerkplaats hebben we op deze locatie ook een Lego afdeling. Hier krijgen we gebruikte Lego binnen welke we eerst sorteren en schoonmaken. Eenmaal gesorteerd maken we aan de hand van bestaande boekjes weer complete setjes, bestellen ontbrekende stukjes, verpakken de setjes weer netjes en hop, weer een setje refurbished Lego klaar voor een nieuwe eigenaar. Nieuwsgierig geworden? Kom eens op de koffie!

Wij hebben een aanbesteding bij de WMO in de regio Gooi en Vechtstreek, maar bieden ook een participatietraject en PGB aan.

Geef twee voorkeursdata en tijden aan voor het maken van een kennismakingsafspraak.
LET OP! Afspraken alleen mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 15 uur! De afspraak is pas definitief na bevestiging per email.

Aanmelden

Als je jezelf of iemand wil aanmelden dan kan dat via onderstaand formulier. Wil je eerst wat meer informatie of heb je een vraag dan kan je natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen. Wij hebben geen wachtlijsten en we zorgen er altijd voor dat nieuwe aanmeldingen snel worden verwerkt.

Het maken van een kennismakingsafspraak is  mogelijk van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur.