Previous
Next

Dagbesteding.

Meubels op maat, door zorg op maat

Of het nu gaat om een psychiatrische aandoening, verslaving of een licht verstandelijke beperking. Maar ook als je moeite hebt te functioneren in het reguliere arbeidsproces, willen wij je graag helpen een goede en leuke invulling aan je dag te geven. Door persoonlijk contact en een uitdagend aanbod willen wij het verschil maken. Afhankelijk van wat je kan en wilt, proberen wij te zoeken naar mooie projecten om aan mee te werken. Samen aan een nieuw meubel werken of liever alleen bezig zijn een oud bureau weer nieuw leven in te blazen. Samen met jou gaan we op zoek naar wat er bij jou past.
Wij hebben een aanbesteding bij de WMO in de regio Gooi en Vechtstreek, maar bieden ook een participatie traject en PGB aan.

Geef twee voorkeursdata en tijden aan voor het maken van een kennismakingsafspraak.
LET OP! Afspraken alleen mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 15 uur! De afspraak is pas definitief na bevestiging per email.

Aanmelden.

Als u zichzelf of iemand wilt aanmelden dan kan dat middels onderstaande formulier. Wilt u eerst wat meer informatie of heeft u een vraag dan kan u natuurlijk altijd even telefonisch contact zoeken. Wij hebben geen wachtlijsten en zorgen er altijd voor dat nieuwe aanmeldingen snel worden verwerkt.

Het maken van een kennismakingsafspraak is alleen mogelijk van maandag t/m vrijdag van 9 tot 15 uur.