Previous
Next

Dagbesteding

Meubels op maat door zorg op maat

Wij willen je graag helpen een nuttige en leuke invulling aan je dag te geven. Of het nu gaat om een psychiatrische aandoening, een verslaving, een licht verstandelijke beperking. Of om moeite met functioneren in een regulier arbeidsproces: door persoonlijk contact en een uitdagend aanbod maken wij het verschil.

Afhankelijk van wat je kan en wil, gaan we samen met jou opzoek naar wat er bij je past. Denk aan het maken van een nieuw meubel met passend begeleiding of aan alleen bezig zijn om een oud bureau weer nieuw leven in te blazen. 

Wij hebben een aanbesteding bij de WMO in de regio Gooi en Vechtstreek, maar bieden ook een participatietraject en PGB aan.

Geef twee voorkeursdata en tijden aan voor het maken van een kennismakingsafspraak.
LET OP! Afspraken alleen mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 15 uur! De afspraak is pas definitief na bevestiging per email.

Aanmelden

Als je jezelf of iemand wil aanmelden dan kan dat via onderstaand formulier. Wil je eerst wat meer informatie of heb je een vraag dan kan je natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen. Wij hebben geen wachtlijsten en we zorgen er altijd voor dat nieuwe aanmeldingen snel worden verwerkt.

Het maken van een kennismakingsafspraak is  mogelijk van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur.